Over ons

Over Gebar GO

Gebar 2008 opgericht door Michael van der Waal. De onderneming is voort gekomen uit de activiteiten van Groothandel Gebar, welke later ook nog een tijdlang Gebar Handel & Advies als handelsnaam droeg. Deze activiteiten waren al sinds 2005 in handen van Michael. De historie van Gebar gaat zelfs terug naar 1948. Alle activiteiten waren gericht op techniek. Een tijdlang is er gewerkt aan duurzame energie binnen de eigen onderneming, maar met het ontstaan van Gebar GO is het de energietransitie die de klok slaat in de breedste zin van het woord.

De innovaties, ideeën en toepassingen volgen elkaar snel op, wat het voor bedrijven lastig maakt om met de tijd mee te gaan. Gebar GO speelt hierop in door het aanbieden van energiemanagement, in de breedste zin van het woord. Waar het bedrijf eerst begon met puur het plaatsen van zonnepanelen, is het ondertussen veel meer dan dat. Met passie en betrokkenheid staat Gebar GO klaar voor onze klanten. Persoonlijke aandacht en open communicatie zijn hierbij twee belangrijke speerpunten. Meedenken over het besparen van energie en het verduurzamen van uw onderneming op basis van bewezen technologieën, dat is waar wij energie van krijgen!

Over Michael van der Waal

Michael is een gedreven ondernemer bij wie het gevoel voor de handel door zijn vader is bijgebracht. Afkomstig uit Hendrik-Ido-Ambacht, is hij in de jaren 90 een witgoedwinkel begonnen op Goeree-Overflakkee. In 2011 kwam er in het toenmalige Gebar de uitbreiding van zonnepanelen. Eerst in combinatie met de verkoop van witgoed, en later besloot hij zich volledig te richten op de energietransitie en de solar-branche. Binnen Gebar GO richt Michael zich vooral op de commercie en het klantcontact. Een tevreden klant, dat is wat centraal staat.

Over Kees van Dijke

Kees is een gedreven persoonlijkheid, een snelle denker die inmiddels al vele jaren actief is als rentmeester op meerdere vlakken. Zowel op het gebied van bouwen, financieel op het gebied van waarderingen. De afgelopen jaren heeft hij de nodige kennis opgedaan als verantwoordelijke voor de projectorganisatie met het realiseren van grootschalige projecten in opdracht van verschillende opdrachtgevers. 

over-ons-2
over-ons-2