Infraroodverwarming

Heatscreen industriële infrarood verwarmings­panelen

Onze Heatscreen industriële infrarood verwarmingspanelen, Heatscreen 2300W en de Heatscreen 1300W, bevatten geen pasta’s of andere bewerkelijke infrarood opwekkers. Door de combinatie van geavanceerde technologie (gepatenteerd) met de beste materialen, presteert de Heatscreen beter dan alle andere verwarmingmethodieken. Tot op heden was u altijd gewend te denken in KUBIEKE meters, terwijl de Heatscreen industriële infrarood verwarmingspanelen juist enkel uw VIERKANTE meters hoeven te verwarmen. Hier valt dus een fenomenale winst te behalen als we het hebben over energie besparen, om nog maar te zwijgen over de enorme kostenreductie op uw energie nota. Hoe hoger de te verwarmen ruimte, hoe hoger de winst die er voor u te behalen valt.

 

Stelde u zich ooit de vraag, “waarom zijn deze grote ruimtes of hallen toch altijd zo koud”? Het antwoord op deze vraag is simpel. Tot op heden was er gewoonweg geen doeltreffende manier om grote ruimtes of hallen te verwarmen en als ze er al waren, dan moesten er bergen aan energie, en dus ook geld, ingestopt worden om een klein beetje warmte te creëren. De revolutionaire ontwikkeling van de Heatscreen industriële infrarood verwarmingspanelen zorgt ervoor dat dit vanaf heden tot het verleden behoort.

Langegolf infrarood verwarmt rechtstreeks de objecten zonder de lucht eerst te moeten verwarmen. De infrarood stralen worden door de objecten opgenomen en vervolgens weer afgegeven (accumulerende werking), waardoor de werking extra effectief wordt. Hierdoor ontstaat een homogene, sensationeel verwarmde, ruimte. Of u kiest voor het zogenaamde spot heating, dit betekent dat u enkel datgene verwarmt wat u WILT verwarmen. U begrijpt het al, ……”Wij laten u niet in de kou staan”.

infrarood-warmte
infrarood-warmte

Hoe hoger de te verwarmen ruimte, hoe hoger de winst die er voor u te behalen valt.

Hoogte

De Heatscreen werkt met hetzelfde principe als de gezonde stralen van de zon, namelijk de lange golf infraroodstralen. Zoals bij de zon reist deze warmtestraling altijd door tot het iets raakt. De Heatscreen kan daarom moeiteloos op iedere hoogte worden bevestigd en zal altijd zijn doel bereiken.
zonnestralen

Bekijk alle voordelen van infrarood

zonnestralen