Energie & -transport

Mogelijkheden

Door de sterk veranderde situatie in de energiemarkt, zijn wij al langer aan het voorbereiden op dit vraagstuk. Wij hebben hierin een oplossing welke ervoor zorgt dat de businesscase ingevuld kan worden.

Uiteraard zijn er vooruitstrevende zaken zoals waterstof, ook voor kleinere installaties, echter dit heeft ook nog wat tijd nodig.

 

Door de huidige energieprijzen en verwachtingen is nu toch in een versneld tempo de opslag van stroom relevant geworden. Hetgeen overigens niet betekent dat dit gelijk de oplossing is, wellicht bekent dat een accu die is opgeladen ook weer langzaam ontlaadt. En als we dan ook nog denken aan de opwek, hoeven we in de wintermaanden niet te verwachten dat deze royaal gevuld gaan worden door de zoninstallatie. Daar hebben we dan weer wind voor nodig. En dat hoeft zeker niet grootschalig te zijn, maar aangepast en ingepast op uw situatie. Dat is beslist niet eenvoudig, maar dat is wel te berekenen. En als we dan ook de opgewekte energie naast opslag, ook nog gaan transporteren en afrekenen is de cirkel rond. Zeker als we daarin ook het gasverbruik kunnen temperen.

Kortom ga met ons in gesprek om de mogelijkheden te bespreken welke voor u van toepassing zijn.

energie-opslag2-1
energie-opslag2-1