Garantie

Welke garanties heb ik op zonnepanelen?

Elke leverancier biedt u garanties. U doet er goed aan deze zorgvuldig te vergelijken. Grofweg krijgt u garantie op de onderdelen (= fabrieksgarantie), de opbrengst en de service. Omdat Gebar GO uitsluitend werkt met topkwaliteit zonnepanelen en gerenommeerde partners durven we u met een gerust hart onze maximale garanties te bieden, op drie gebieden.

Fabrieksgarantie

Op de zonnepanelen van DMEGC krijgt u een prestatiegarantie van 25 jaar! DMEGC geeft u hiermee de zekerheid dat de panelen gedurende deze garantieperiode een bepaalde opbrengst leveren. De prestatiegarantie op de DMEGC panelen bedraagt na 10 jaar > 93%. Na 25 jaar is dit > 85%. Mocht de prestatie van een van de zonnepanelen buiten deze tolerantie vallen, dan vervangen we deze kosteloos door een gelijk of gelijkwaardig product. Voor de andere onderdelen varieert de garantie per leverancier en type product, van minstens 10 tot wel 25 jaar.
over-ons-2

Opbrengstgarantie

Gebar GO is aangesloten bij Stichting Zonnegarant. In uw offerte berekenen we de verwachte opbrengst van uw zonnepanelen. U ontvangt bij oplevering van de installatie een garantiebewijs. Zonnegarant start met monitoren en analyseren van de prestaties, zodra uw zonnepanelen zijn geïnstalleerd. Leveren uw zonnepanelen minder op dan verwacht, dan betalen wij het verschil terug.

Servicegarantie

Ook is Gebar GO aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonZeker. Deze stichting biedt vergaande garanties en zekerheden voor kwaliteitsproducten, gecertificeerde monteurs, dekking van eventueel faillissement en het biedt u de mogelijkheid zich te wenden tot de geschillencommissie. Alleen erkende installateurs kunnen zich aansluiten.